Dansworkshop

Dans, beweging en vooral plezier maken staan voor op.
Maak kennis met verschillende dansstijlen en leer een choreografie aan.
Dansen met een thema? Dit kan uiteraard ook.


Scholen

Dans Fit biedt diverse mogelijkheden qua dansworkshops aan op zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Heeft u zelf een creatief idee? Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden hiervan!

Peuters/kleuters

Al voor de allerkleinsten is er een dansworkshop op vrolijke muziek. Dans stimuleert en ontwikkelt de muzikaliteit, motoriek, fantasie en expressie van het kind. De bedoeling is ze spelenderwijs kennis te laten maken met dansen waarbij plezier voorop staat!

Dansproject

Is één workshop te weinig? Dans Fit biedt ook een reeks van danslessen aan waarbij we werken naar een mooi eindresultaat. Er is dan meer mogelijkheid om bijvoorbeeld dieper in te gaan op dansstijl, thema en techniek. 

Kinderfeestjes

Wil jij graag je kinderfeestje dansend vieren? Dat kan! De swingende dansworkshop kan gewoon thuis plaats vinden. De kinderen leren een choreografie aan die ze aan het einde kunnen opvoeren voor de ouders. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de jarige. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende thema’s of inbreng van favoriete muziek. Dit wordt een kinderfeestje om nooit te vergeten!

 

Neem contact op voor de mogelijkheden: